Een tuinposter voor alle seizoenen

Yes, de zomer komt er weer aan. Tijd om je tuin onder handen te nemen. Wil je deze zomer en alle komende zomers een fraai item dat blikken vangt en waar je écht wat aan hebt? Dan is een tuinposter wat voor jou. Met een fraaie poster kun je jaren verder en geniet je nog eens zo hard van je tuin. We zeggen wel vanaf de zomer, maar eigenlijk geniet je 4 seizoenen lang van een tuinposter

Met een tuinposter kies je voor tijdloze tuindecoratie. Een tuinposter bestel je in elk gewenst formaat en helemaal op maat. Ideaal om een blinde muur te bedekken of om bijvoorbeeld een poolhouse nog wat op te vrolijken. Jouw tuinposter bestel je tot op de centimeter nauwkeurig, waardoor deze altijd uitstekend past. Bovendien kan je tuinposter tegen een stootje en is er keuze uit duizenden foto’s. Je vindt dus vast wel het perfecte plaatje dat in je tuin en bij je smaak past. Ook een zelf genomen foto kan je uploaden en op je tuinposter kunt laten drukken. Zo beschik je over een unieke tuinposter die niemand anders heeft. 

Een investering in je tuin dat jarenlang mee gaat 

Een tuinposter gaat jarenlang mee. Niet voor niets is deze specialist al jaren dé referentie op het vlak van tuinposters. De kleuren spatten van je poster en zijn UV-bestendig. Jouw tuinposter weerstaat trouwens ook weer en wind en kun je altijd buiten laten hangen. Af en toe eens afnemen met een vochtige doek en jouw poster kan er weer tegen. Elke poster komt met een stevige garantie en je mag er zeker van zijn dat je tuinposter jaren meegaat. Zo verdien je je investering in een mum van tijd terug en geniet je altijd van een sfeerbeeld in je tuin. 

Snel geleverd 

Het drukken van je eigen foto op een tuinposter neemt helemaal niet veel tijd in beslag. Wij beschikken over professionele machines om deze klus te klaren. Het leveren van een tuinposter gaat dan ook snel. Meestal heb je binnen de 2 à 3 dagen je tuinposter in huis. Wij voegen er ook altijd even bij hoe je de tuinposter monteert. Zeker als je voor een ophangsysteem kiest, komt dit van pas. Het monteren van een tuinposter is niet moeilijk, maar we leggen het toch graag even uit, zodat je optimaal van je poster geniet.

Makkelijk te monteren 

Een tuinposter vergt helemaal niet veel moeite om te monteren of plaatsen. Het makkelijkst zijn de klevende exemplaren. Deze tuinposter kleef je simpelweg op je muur. Liever een tuinposter met ringen, in een kader of met een houten of bamboe frame? Ook dat is perfect mogelijk. Selecteer de optie, bestel en installeer. In geen tijd geniet jij van je tuinposter op maat

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen